Skip links

Træne på en skade

Treat and Build tilbyder patienter og klienter den seneste evidensbaserede praksis inden for Osteopati og Fysioterapi. Vi sikrer målbare, realistiske og tilfredsstillende resultater ved at teste og evaluere under den første session for at kvalificere og kvantificere vurdering, diagnose og behandlingsmetode.

At vende hurtigt tilbage til træning har sin konsekvenser

Konsekvenserne ved at hurtigt vende hurtigt tilbage til træning efter en skade kan være alvorlige og omfatter:

Forværring af skaden: Ved at vende tilbage til behandling for hurtigt risikerer du at forværre den oprindelige skade eller endda pådrage dig en ny skade. Dette kan forlænge helingsprocessen og forhindre dig i at komme tilbage til dine normale aktiviteter i lang tid.

Langsommere helingsproces: Ved ikke at give din krop tilstrækkelig tid til at hele, kan du forsinke helingsprocessen. Dette kan resultere i kroniske smerter, nedsat funktionsevne og længerevarende rehabilitering.

Risk for yderligere komplikationer: En skade, der ikke får tilstrækkelig tid til at hele, kan føre til yderligere komplikationer som f.eks. muskelsvaghed, nedsat bevægelighed, eller endda skade på andre dele af kroppen, da kroppen forsøger at kompensere for den skadede del.

Nedsat præstationsevne: Ved at vende tilbage til behandling for tidligt risikerer du at mindske din præstationsevne. Din krop vil muligvis ikke være fuldt restitueret, hvilket kan resultere i nedsat styrke, koordination og evne til at udføre aktiviteter korrekt.

Langsigtet helbredsmæssig påvirkning: Konsekvenserne af at vende tilbage til behandling for hurtigt kan have en langsigtet påvirkning på dit helbred. Kroniske smerter, nedsat bevægelighed og andre problemer kan fortsætte i lang tid og påvirke din livskvalitet og fysiske formåen på lang sigt.

Det er derfor vigtigt at følge din behandlingsplan nøje, lytte til din osteopat eller fysioterapeut og give din krop den nødvendige tid til at hele korrekt, før du vender tilbage til dine normale aktiviteter og træningsrutiner. Du bør ikke kun vurdere din træning klarhed ud fra smerte. Lad Treat and Build hjælpe dig med at komme tilbage til løft eller andre sportsgrene så hurtigt som muligt.